Wij ontwikkelen website’s, IOS en Android App’s, beheren en onderhouden uw oplossing!

Over Saru Bureau

Een innovatieve organisatie

Bedrijfsprofiel

Saru Bureau is opgericht in 2010 en biedt website ontwikkeling, management, complete oplossingen aan in Nederland, Wij gebruiken onze uitgebreide kennis van webhosting en softwareontwikkeling om betrouwbare, zelfvoorzienende oplossingen te creëren. Wij zien vaak dat bedrijven online kansen laten liggen, doordat ze de mogelijkheden niet maximaal benutten. Website en social media online bezitten is één ding, maar gevonden worden en up-to-date houden blijft voor veel bedrijven een uitdaging. Zelfs met deze automatisering houden we elke minuut de gezondheid van al onze servers in de gaten om op de hoogte te blijven van mogelijke problemen.

Waarom kiezen voor Saru Bureau?

17+ jaar ervaring

Onze expertise en kunde zorgt ervoor dat jij centraal blijft in het gehele proces. Zonder extra inspanning!

Actief 10+ sectoren

Wij hebben website ontwikkeld en/of beheren websites in 10+ sectoren: Kapper, klinieken, zorg, webshop, Kassa, detailhandel, horeca, webshop, kledingwinkel, meubel, bouw, installatie, taxi en veel mee.

Greep uit onze ervaringen

Wij zijn creatief ontwikkeling en denken in oplossingen. Wij doen aan website management. Ontwikkelen van simpel tot complex oplossingen. Elke website die wij bouwen zijn geoptimaliseerd voor verschillende devices

Missie en vissie

Onze focus ligt voornamelijk op MKB’ers, zzp’ers en andere ondernemers die veilig, voordelig, vlug online willen zijn en willen blijven. Wij leveren producten en diensten aan verschillende branche. Wij helpen bedrijven om online te blijven.

Bij Saru Bureau is iedereen zelf ook ondernemer. We weten hoe het werkt: je wilt altijd (te) veel, hebt chronisch tijdgebrek en als je iets nodig hebt, wil je dat het én goed én helder én snel kan. Daarom werken wij met met vaste bedragen waarvoor je alles krijgt. Tenzij je liever in termijnen betaalt, omdat je bijvoorbeeld al genoeg moet investeren. Uiteraard zonder extra kosten. Jij bepaald hoe je contact met ons wilt hebben en onderhouden. Vraag ons naar mogelijkheden.

Buiten onze expertise en jarenlange klanten ervaring, zijn wij ook je sparringspartner om je ideeën om te zetten in mogelijkheden. Wij denken graag met je mee en sturen waar nodig, zodat het eindresultaat voldoet aan je verwachtingen. Methode en technieken die wij gebruiken en kennen:  Agile, scrum, ITILv4, SIAM, Safe Agile, Design of thinking en Project management in 5 stappen, SWOT analyse en Marketing matrix.

Marketing
Wij adviseren en begeleiden je bij je marketing campagnes. Of ontzorgen je van het geheel.

Rendement
Wij adviseren bij het uitwerken van je ideeën en bekijken samen naar de rendement mogelijkheden.