Wij ontwikkelen website’s, IOS en Android App’s, beheren en onderhouden uw oplossing!

Webshop kiezen

Wat voor soort webshop wil jij?

Wij horen vaak van onze klanten dat ze eigen webwinkel willen beginnen. Ze bellen ons op en geven aan ‘ik wil snel mijn eigen webwinkel beginnen’. Voor ons is dat geen enkel probleem. Wij hebben voor elke budget een prachtig webwinkel.

Een eigen webwinkel beginnen hoeft niet complex te zijn en ook niet lang te duren. Heeft u snel en goedkoop uw eigen webwinkel nodig? Laat ons het gerust weten. Wij helpen u daarbij. 

In de markt zijn er verschillende vormen om een eigen webwinkel te beginnen. Wij ondersteunen de populairste varianten. Het is ook mogelijk om dropshippingsocial media en iDEAL koppeling te hebben. En natuurlijk met nog meer mogelijkheden.

Als u van plan bent om een serieus meerdere producten online wilt gaan verkopen, is het aan te raden om uw eigen online winkel op te richten. Zo’n online winkel wordt gemakkelijk en snel populair. Er is vrijwel geen bovengrens voor het verhogen van de verkoop.

Hoeveel webshop zijn er?

Saru Bureau gevestigd in Maassluis heeft ruime ervaring met het opzetten van een webshop/ webwinkel. Saru Bureau is Prestashop en  WooCommerce specialist. Meer dan 270.000 actieve webwinkels in 190 landen werken met PrestaShop/WooCommerce. Maken wij met u uw webwinkel ons volgend succesverhaal.

Wat kunt u van ons verwachten?

Een makkelijk uit te breiden systeem waarvan de basis kosten eenmalig €150,- (ex. btw) is. Hiervoor krijgt u volledige installatie, configuratie, domeinnaam, beveiligingscertificaat en Fair Use Policy dataverkeer zijn.